top of page

Gjennomløping av løypa, nyttårsaften

Gjennomløping 31. desember 2023

Med forbehold om endringer

Her finner du svar på praktiske spørsmål angående gjennomløpingen (ikke selve løpet). Ta kontakt dersom du ikke finner svar på det du lurer på.

Vi ​planlegger den tradisjonelle gjennomløpingen - vi løper 10 km og 21 km løypene. Ikke 5 km.

Når og hvor starter gjennomløpingen?

Oppmøte innen kl 10.30, 31. desember 2023 ved parkeringsplassen utenfor hotellet (gratis parkering). Hotellet har ingenting med gjennomløpingen, så ikke henvend dere til hotellet.​ Dere vil bli vist til hvor dere skal starte fra. Gruppen for 10 km går bort til start utfor hotellet, og 21 km har start ved krysset mot stranden.

Hvor fort går gjennomløpingen - halvmaraton?

For halv​maraton har vi tre felt der vi styrer farten med fartsholdere, disse kommer i mål på rundt disse tidene:

 • 1:40 (ca 4:44/km).

 • 1:50 (ca 5:13/km). 

 • 2:05 (ca 5:56/km).

Vi anbefaler at du prøver å henge på ditt felt om du ikke har blitt kjent med løypa. Hvis du ikke klarer å holde ca 2:05-tempo eller raskere anbefaler vi at du enten løper sammen med noen som kan løypa, lærer deg løypa ut fra løypekartet eller at du løper 10 km på gjennomløpingen istedet. På selve løpet vil vi ha løypevakter og skilting og en makstid på 2:30 timer.

Hvor fort går gjennomløpingen - 10 km?

Vi har tre felt i 10 km-gjennomløping.

 • 0:45 (ca 4:30/km).

 • 0:55 (ca 5:30/km).

 • 1:05 (ca 6:30/km).

For 10 km er løypa såpass enkel og man ser løpere langt foran seg for det aller meste. Vi har fartsholdere som holder jevn fart og kan løypa, se etter folk i oransje-Spirit drakt med fartsholderlapp på ryggen.

Er løypa merket på gjennomløpingen?

Løypen er ikke merket på gjennomløpingen, og det er ingen hjelpemidler, drikke/matstasjoner underveis. Dersom du har lyst til å løpe i eget tempo eller ikke klarer tempo vi holder i gjennomløping anbefaler vi at du gjør deg kjent med løypekartene.

Er det påmelding til gjennomløping/koster det noe?

Det er ingen påmelding og ingen kostnad for å være med. Det er likvevel fint om du markerer via Facebook om du tenker å være med. Dette er åpent for alle, enten man er påmeldt eller ikke. For mer info se arrangementets Facebook-side.

Må jeg løpe med pigger?

Det meste av løypen er normalt brøytet og saltet dersom det skulle være vintervær. Avhengig av været kan det likevel være glatt på deler eller hele av løypen. Enhver deltager må selv vurdere forholdene. ​

 

MEDLEMSKONTIGENT:

KR 800,- pr år

FORDELER:

 • Fri startkontingent 'Spirit' arr. (må delta i SPIRIT klubb bekledning)

 • Kvalifisert trenerkompetanse (lavterskel, ungdomstiltak, maraton, elite)

 • Oppfølging personlig utvikling - trening

 • Unik oppfølging konkurranse plan, forberedelser, gjennomføring, evaluering

 • Klubb bekledning av topp kvalitet til konkurransedyktig pris

Engangslisens /adm.gebyrer i mosjonsløp evt. helårslisens (valgfritt 375 eller 700) er ikke inkludert i medlemskontingenten.

Se mer.....

gjennomloping.jpg
bottom of page